Spletno mesto v podporo uvajanja evra je delovalo od februarja 2006 do junija 2007.
Aktualno
Dodatni viri

September 2006

6. - 13. september 2006
Evrostojnica na MOS-u v Celju
Predstavitev uvedbe evra v Sloveniji
Urad vlade za informiranje bo na svoji stojnici predstavljal in delil brezplačne publikacije o poteku uvajanja evra v Sloveniji. Predstavljeni bodo tudi različni informacijski viri, kjer lahko vsi, ki jih zanimajo evropske vsebine, dobijo še več informacij.
Celje, Mednarodni obrtni sejem
12. september 2006
Okrogla miza
Kaj pomeni uvedba evra za mala in srednja podjetja?
V okviru Mednarodnega obrtnega sejma v Celju bo v torek, 12. septembra ob 14. uri, potekala okrogla miza, na kateri bodo govorili o izkušnjah evropskih malih in srednjih podjetij pri uvajanju evra ter o računovodskih in davčnih pojasnilih. Poleg tega bodo obiskovalcem predstavili evrske bankovce in kovance ter spregovorili o ključnih datumih preddobave evrske gotovine. Na okrogli mizi bodo sodelovali: Luc Hendrickx, UEAPME Bruselj (Evropsko združenje obrti ter malih in srednjih podjetij); mag. Božo Jašovič, Banka Slovenije; dr. Marjan Odar, Slovenski inštitut za revizijo in dr. Brane Bertoncelj, Banka Slovenije.
Celje, Mednarodni obrtni sejem
14. - 16. september 2006
Evrostojnica na Otroškem bazarju
Predstavitev uvedbe evra v Sloveniji za najmlajše
Urad vlade za informiranje bo na Otroškem bazarju na svoji stojnici predstavljal in delil brezplačne publikacije o poteku uvajanja evra v Sloveniji.
Ljubljana, Gospodarsko razstavišče