Spletno mesto v podporo uvajanja evra je delovalo od februarja 2006 do junija 2007.
Aktualno
Dodatni viri

Avgust 2006

12. avgust 2006
Evrostojnica s publikacijami o evru
Evrostojnica v mariborskem Europarku
Urad vlade za informiranje v okviru programa informiranja javnosti v podporo evra (pod sloganom Evro - za vse nas) nadaljuje z obiskovanji trgovskih centrov. Na t. i. evrostojnici bodo lahko mimoidoči dobili brezplačne publikacije o poteku uvajanja evra v Sloveniji. Predstavljeni bodo tudi različni informacijski viri, kjer lahko vsi, ki jih zanimajo evropske vsebine, dobijo obilo informacij.
Maribor, Europark
25. avgust 2006 - 1. september 2006
Evrostojnica na Kmetijsko-živilskem sejmu
Predstavitev uvedbe evra v Sloveniji
Urad vlade za informiranje bo na svoji stojnici predstavljal in delil brezplačne publikacije o poteku uvajanja evra v Sloveniji. Predstavljeni bodo tudi različni informacijski viri, kjer lahko vsi, ki jih zanimajo evropske vsebine, dobijo še več informacij.
Gornja Radgona, Pomurski sejem
30. avgust 2006
Predavanje
Potek menjave in oskrbe prebivalcev z evrsko gotovino ter predstavitev evrskih bankovcev in kovancev
V sredo, 30. avgusta ob 12. uri, bo v dvorani 2 Pomurskega sejma potekalo predavanje dveh strokovnjakov z Banke Slovenije. Mag. Božo Jašovič bo govoril o oskrbi prebivalcev z evrsko gotovino, dr. Brane Bertoncelj pa bo predstavil evrske bankovce in kovance. Okrogla miza sodi v sklop strokovnih posvetov na 44. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu.
Gornja Radgona, Kmetijsko-živilski sejem